Zakelijk Zoet

Target gehaald? Jubilaris in dienst? Mijlpalen bereikt? Evenement georganiseerd? Ook zakelijk zijn er legio gelegenheden om iets lekkers en zoets, maar ook hartigs te serveren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Ik noem een paar mogelijkheden, maar schroom niet als u graag iets anders wilt.

* cupcakes met het logo van uw bedrijf

* taart met het logo van uw bedrijf of de targets die zijn gehaald en die gevierd moeten worden

* bijzondere kleine gebakjes als tartelets

* hartige taarten voor een buffet, maar ook als borrelhap

* enz 

 

Iets voor de paastafel op het werk, op de sportclub of bij de vereniging? Neem contact met me op.

Hieronder een paar reacties van de bedrijven waarvoor ik al eens aan de bak ben geweest.

Wij bestellen altijd taarten bij Lady Cake als er een klant live gaat met het, door ons geïmplementeerde, ERP software pakket. Lady Cake bezorgt de taarten bij ons op kantoor en als projectleider mag ik de taart naar de klant brengen, wat altijd enthousiaste reacties oplevert. De taarten zien er dan ook altijd mooi, strak en verzorgd uit met een logo van ons ERP pakket en het logo van de klant. Heel persoonlijk dus! Qua smaak denkt Lady Cake altijd goed mee over de juiste combinaties. Dit heeft iedere keer geresulteerd in een heerlijke taart. Kortom, Lady Cake is snel, professioneel, verzorgd en taarten zijn vooral erg lekker!!

 
WSB Solutions
Mieke van Gent

Om de bezoekers van de start verkoop van ons project De Hoogeveen in Den Haag van iets lekkers te kunnen voorzien, bestelden wij op maat gemaakte cupcakes bij Lady Cake. De vrolijke exemplaren, voorzien van het logo van het project, werden gulzig genuttigd. Ook wij waren zeer tevreden over de kwaliteit van de taartjes, en ook over de levering. Voor een klein bedrag werden de cupcakes op de dag van het evenement vers en perfect op tijd bezorgd!

 

Mahler Vastgoed Ontwikkeling

May Blanken

Lady Cake heeft de catering verzorgd voor de Nieuwjaarsbijeenkomst MRDH en afscheidsborrels van twee collega’s. Marjolein Sijmons, eigenaresse van Lady Cake, is zeer vriendelijk. Zij luistert goed naar de wensen van haar klanten en geeft deskundig advies.

Zij houdt zich aan de gemaakte (tijds)afspraken. De macarons en petit fours die zij maakte voor de Nieuwjaarsbijeenkomst waren overheerlijk en zagen er prachtig uit. De hartige hapjes voor de twee afscheidsborrels waren eveneens zeer smakelijk.

Kortom, Lady Cake vind ik een aanrader!


Metropoolregio Rotterdam-Den Haag

Henny Vogelzang