Zacht Zoet

Taart

Perfect voor elke gelegenheid! Een taart in het thema van uw feest, een fototaart, een dooptaart, een jubileumtaart, een verjaardagstaart of een taart voor een andere gelegenheid, bij mij bent u aan het juiste adres. U vertelt mij uw wensen en ik ga ermee aan de slag. Uiteraard kunnen deze taarten ook bezorgt worden in Den Haag en omstreken.

Cupcakes

Ook cupcakes zijn lekker op elk feestje. Uiteraard zijn de cupcakes ook in thema te verkrijgen. Deze zijn in diverse smaken te bestellen, waarbij ik standaard de volgende smaken heb: vanille, chocolade-walnoot, double chocolate, stroopwafel, red velvet en kwark. Uiteraard zijn andere smaken ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en neem contact op.

Op de cupcakes kunnen heerlijke toeven van crème of slagroom gespoten worden. Voor de smaken die hierin mogelijk zijn, neem een kijkje op de pagina beeldige bruidstaarten.

Ambachtelijke taarten

Denkt u eens terug aan vroeger, die taarten zoals grootmoeder ze bakte.

 

Heerlijke taarten:

  • die vers gemaakt worden
  • die ook met de hand gemaakt worden
  • taarten die niet bij de bakker of in de supermarkt te vinden zijn.

Taarten met verse ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen en vol van smaak!

 

Hierin zijn natuurlijk alle mogelijke combinaties en variaties mogelijk, dus neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden. Deze taarten worden gemaakt en geleverd in Den Haag en omstreken.

Sweet tables/desserttafel

U heeft een feestje georganiseerd en u heeft alles uitbesteed en u wilt er graag ook nog een desserttafel/sweet table bij. Dit kan ik ook zeker leveren. Wat tot het assortiment kan behoren op de desserttafel/sweet table is:

macarons, mousses in glaasjes, cakepops, cupcakes, taart, koekjes, en ga zo maar door.

Om alle details en wensen te kunnen bespreken, neemt u contact met me op. Dan kan ik een offerte op maat maken.