Nieuws van 18-11-2016

Er is een hoop gebeurt in de afgelopen tijd!

Ten eerste ben ik uitgekozen uit een aantal inzendingen om een mooie kersttaart te maken. Hierop kan straks gestemd worden en kan ik eerste worden.

Ook heb ik een actie lopen op mijn facebookpagina. Als ik op 3 december 450 likes heb op mijn pagina dan verloot ik 6 cupcakes!! Dit doe ik ook bij 500 likes, 550 likes, enz. Deze actie loopt door tot aan de Kerst.

20-10-2016

Binnenkort is het weer Halloween! Voor oorsprong komt dit feest uit Amerika, maar ondertussen wordt het in Nederland ook gevierd en zie je steeds meer Halloween-activiteiten.

 

Als bakker vind ik het erg leuk om me hier ook op te kunnen uitleven en heb daarom voor dit leuke feest een speciale actie bedacht!

De eerste 5 personen die een bestelling plaatsen van 15 euro of meer, krijgen 10% korting op hun factuur. Bezorgkosten zijn hiervan uitgesloten.

30-9-2016

TastyMe heeft weer wat nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.

Het gaat om de Chocolate writers en de Glamour text writers. Allebei in diverse kleuren, waaronder goud en zilver. Het zijn erg leuke toevoegingen, waar je een hoop mee kan doen. Denk aan 'glas-in-lood' tekeningen op je taart, gemaakt van chocolade. Of hele mooie geschreven teksten met een kleur ernaast voor een mooi effect.